تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
کد خبر: ۱۱۵۴۴۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
دیوار مهربانی به کتاب رسید
ایده ای نو برای تقویت فرهنگ کتاب ونشر آن در بین خانواده ها،به این معنا که کتاب های مازاد بر روی این دیوار گذاشته می شوند تا با نذر کتاب و با شیوه ای متفاوت مهربانیها را با همشهریان خود تقسیم کنند
این بار مردم فرهنگ دوست شهرستان چرداول در استان ایلام روش جدیدی را برای تقسیم مهربانیها آن هم برای کمک به فرهنگ کتاب وکتابخوانی کلید زدند،ایده ای نو برای تقویت فرهنگ کتاب ونشر آن در بین خانواده ها،به این معنا که کتاب های مازاد بر روی این دیوار گذاشته می شوند تا با نذر کتاب و با شیوه ای متفاوت مهربانیها را با همشهریان خود تقسیم کنند.

ماههاست که سخاوت ایرانیها بر دیوارهایی از جنس  احسان وبخشندگی وبرای تقسیم مهربانیها نقش می بندد وهر هفته وهر ماه شاهد ایجاد دیوارهایی از نوع مهربانی در نقاط مختلف کشور هستیم تا مهربانیها در خفا تقسیم شوند ؛شاید نیازمندی آبرومند بتواند به دور از چشم دیگران از طریق این دیوارها نیاز خود را برآورده کند.

حتما تاکنون از طریق سایتهای خبری و شبکه های اجتماعی نام "دیوار مهربانی " را شنیده باشید،دیوارهایی که بر آنها مهربانی نقش می بندد ودستان سخاوتنمدی بدور از چشمان دیگران ،پوشاک مازاد خود را بر دیوار می آویزند تا ازاین طریق ودر فصل سرما نیازهای هموطن نیازمندی را برآورده کرده باشند.

همین چند ماه پیش بود که برای اولین بار در سطح کشور دیواری برای تقسیم مهربانی‌ها در شهر ایلام شکل گرفت وبه سرعت در فضای مجازی منتشر شد و با بازتاب وسیعی روبرو شد واین موضوع آنچنان موثر واقع شد که به عنوان یک فرهنگ جدیدوفراگیر برای کمک به نیازمندان در سطح کشور در فرهنگ کمکهای همنوع دوستانه مردم ایران نقش بست ورفته رفته نقاط فراوانی از کشور را فراگرفت.

اما اینبار مردم فرهنگ دوست شهرستان چرداول در استان ایلام روش جدیدی  را برای تقسیم مهربانیها آن هم برای کمک به فرهنگ کتاب وکتابخوانی کلید زدند،ایده ای نو برای تقویت فرهنگ کتاب ونشر آن در بین خانواده ها،به این معنا که کتاب های مازاد بر روی این دیوار گذاشته می شوند تا با نذر کتاب وبا شیوه ای متفاوت مهربانیها را با همشهریان خود تقسیم کنند.


رییس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان چرداول در این زمینه در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد  :هدف از ایجاد دیوار مهربانی ویژه کتاب، اشتراک گذاری کتابهای خوانده شده و احیای سنت حسنه اهدای کتاب است .

نورالله عباداللهی گفت:با این کار مردم کتابهایی را که  در اختیار دارند و احیانا خوانده اند و در کنج قفسه های منازل و ادارات خاک می خورد در اختیار نیازمندان  و کتابخوانان به صورت رایگان و امانی  قرار میدهند.علاوه بر این کتابهایی را که نیاز دارند بردارند و بعد از خواندن برای استفاده دیگران باز گردانند.

عباداللهی افزود:این طرح می تواند اقدامی موثر در ترویج کتابخوانی و مطالعه در جامعه باشد،انشااله در کوتاهترین زمان ممکن این روش در سطح تمام محلات وشهرهای استان وحتی کشور اجرایی شود.

نیازهای روحی انسانها کمتر از نیاز های جسمی نخواهد بود ،بی شک این روش اثر گذار فرهنگی در آینده ای نه چندان دور بعنوان یک فرهنگ نوینی از احسان ونیکوکاری که تقویت بنیه های فرهنگی کشور را بدنبال دارد در سراسر سرزمین فرهنگ دوست ایران اسلامی فراگیر خواهد شد.










:
:
:
آخرین اخبار