خوزنیوز: معاون غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پنجمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی
خوزستان به معرفی شعار روز جهانی غذا "آب و هوا در حال تغییر است کشاورزی و
غذا نیز بایستی تغییر کند" اشاره و سیاست های معاونت غذا و دارو برای
دستیابی به امنیت غذایی را تبیین کرد.
به گزارش خوزنیوز؛ دکتر حسین
برزگر بر اهمیت ممانعت از هدر رفت منابع کشاورزی، غذایی و لزوم کارایی و
پویایی سیستم های غذایی تاکید کرد و با اشاره به جایگاه ویژه استان خوزستان
به لحاظ کشت گندم، گفت: ارزش این محصول به عنوان قوت غالب مردم کشور
بسیار بالا است.
برزگر در خصوص چالش ها و مشکلات موجود در زمینه
انبارش، نگهداری محصول استراتژیک گندم و راهکارهای مورد نظر برای ارتقاء
سلامت آن از جمله لزوم افزایش زیر ساخت های مورد نیاز انبارش بهداشتی و
کارآمد گندم به منظور دسترسی آحاد جامعه به غذای سلامت و ایمنی پرداخت.
وی همچنین گزارش جامعی در خصوص اصول غنی سازی، پیشینه غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کشور و استان خوزستان بیان کرد.
معاون
غذا و داروی دانشگاه در پایان، روند فعلی و کفایت غنی سازی آرد با آهن و
اسید فولیک در کارخانجات آرد استان و سطح عرضه را ارائه کرد و گفت: با توجه
به آمار، غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانجات آرد استان به
صورت 100 درصد انجام می شود.