تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱
کد خبر: ۱۴۱۵۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مديرعامل سازمان بنادر كشور:
مهم‌ترین سياست در بنادر كشور جذب سرمايه گذاري است
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور با بيان اينكه بندر امام خمینی(ره) یکی از دو یا سه بندر بسیار مهم کشور در خلیج‌فارس است، گفت: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ درصد از کالاهای اساسی کشور از بندر امام وارد می شود
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور با بيان اينكه بندر امام خمینی(ره) یکی از دو یا سه بندر بسیار مهم کشور در خلیج‌فارس است، گفت: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ درصد از کالاهای اساسی کشور از بندر امام وارد می شود.

محمد سعیدنژاد در مراسم افتتاح کارخانه روغن کشی بندر امام خميني (ره) كه شب گذشته، 18 بهمن ماه در بندر امام برگزار شد، اظهار کرد: خش عمده‌ای از صادرات نیز به دلیل نزدیکی به مرکز کشور و ارتباط با شبکه ریلی و مهم‌تر از این عوامل وجود خورموسی كه موجب استقرار اسکله ها شده است از بندر امام خمینی انجام می شود.

وي افزود: عملکرد بنادر تجاری کشور حدود ۱۴۰ میلیون تن در سال است و ۸۰‌ درصد از این میزان مربوط به دو بندر اصلی شهید رجایی در استان هرمزگان و‌ بندر امام خمینی(ره) در خوزستان است .

سعيدنژاد تصريح كرد: مهم‌ترین برنامه كه به عنوان سیاست کلی در سازمان بنادر و در راستای سیاست عمومی دولت اتخاذ شده، جذب سرمایه‌گذاری است كه خوشبختانه در بندر امام خمینی(ره) شاهد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی هستیم.

وي افزود: در مجموعه بنادر کشور تاکنون ۹ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت گرفته است که ارزش ارزی این سرمایه‌گذاری با توجه به قیمت ارز، قیمت قابل توجهی است.

سعيدنژاد با بيان اينكه در این بندر تا سال گذشته ۲۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است، خاطرنشان كرد: سرمایه گذاری های بخش خصوصی  در این بندر در سال جاری ۳۸۰ میلیارد تومان بوده است. مجموعه فعالیت های این بندر و دیگر بنادر استان خوزستان مي تواند در ایجاد اشتغال نقش جدی داشته باشد.

وي اظهار كرد: بالغ بر ۸ هزار نفر در این بندر مشغول می باشند که یک هزار و ۳۰۰ نفر شاغلان مرتبط با سازمان بنادر و ۶ هزار و ۷۰۰ نفر در سرمایه گذاری های صورت گرفته در این بندر هستند.

سعيدنژاد گفت: بر اساس مصوبه قانوني طرح بندر امام خمینی(ره) و منطقه ویژه آن ۱۱ هزار هکتاري است و آنچه که در حال حاضر در حال بهره برداری داریم یک هزار و ۳۰۰ هکتار است كه مابقی از طریق سرمایه گذاری های بخش خصوصی، سرمایه‌گذاری‌های سازمان بنادر و احیاي اراضی انجام خواهد شد.

وي ادامه داد: سه طرح ایجاد سیلو در بندر امام خمینی(ره) داریم که هر سه طرح فراخوان عمومی شده‌اند. سرمایه گذاران زیادی از این سه طرح استقبال کرده اند اما مشکل اصلی در اجرای این طرح‌ها کمبود زمین‌ برای واگذاري به سرمایه گذاران است.

سعيدنژاد افزود: یکی از موفق ترین مناطق ویژه اقتصادی در بنادر شکل گرفته است که دلیل آن دسترسی به دریا و کاهش هزینه های حمل و نقل است از این رو تقاضا داریم کمک شود تا طرح های مصوب در این بندر و دیگر بنادر کشور اجرایی شوند.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار