تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶
کد خبر: ۱۷۳۷۷۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
کارگروه سلامت و امنیت غذایی جنوب غرب خوزستان برگزار شد
دومین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی جنوب غرب استان خوزستان با موضوع کنترل مناطق مرزی از انتقال عامل بیماری 'تب دنگی' در آبادان برگزار شد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار آبادان در این کارگروه که عصر یکشنبه در محل فرمانداری آبادان برگزار شد گفت: کنترل ، پایش و مراقبت از مناطق مرزی خوزستان برای جلوگیری از انتقال پشه حامل بیماری تب دنگی از کشور عراق ضروری است.

بیژن ربیعی که ریاست این نشست را برعهده داشت گزارشی از عملکرد کارگروه سلامت شهرستان آبادان در راستای جلوگیری از ورود بیماریهای واگیر از کشور عراق به ویژه در ایام اربعین ارایه کرد.

وی مشارکت مردم در این زمینه را مهم توصیف کرد و افزود:برای جلب مشارکت ساکنان شهرهای آبادان و خرمشهر در راستای جلوگیری از انتقال عامل بیماری ویروسی تب دنگی برنامه هایی در قالب کمیته های اجرایی تدوین و با کمک دستگاههای عضو کارگروه سلامت و محیط زیست شهرستان اقدامات پیشگیرانه اجرایی می شود. 

شکراله سلمان زاده سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز در این نشست گفت: منطقه جنوب غرب خوزستان از لحاظ جغرافیایی مورد تهدید برخی بیماری هاست لذا اتخاذ راهکارهای بهداشتی برای جلوگیری از شیوع این بیماری ها ضروری است.

وی اظهار داشت: موقعیت جغرافیایی خرمشهر ، آبادان و شادگان نیز به شکلی است که می تواند مورد تهدید پشه ناقل بیماری تب دنگی قرار گیرند.

در این نشست که با حضور کارشناس وزارت بهداشت ، فرماندار شادگان ، معاون فرماندار خرمشهر برگزار شد برنامه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در خصوص مراقبت از پشه آئدیس به عنوان ناقل بیماری های ویروسی تب دنگی، زیکاو چیکونگونیا در شهرها و مناطق مرزی با عراق تشریح شد.

تب دنگی نوعی بیماری ویروسی است که به آن تب استخوان‌شکن هم گفته می شود.

این بیماری از طریق پشه‌ای به نام آئدیس به انسان منتقل می‌شود.

علائم این بیماری سردرد، کمردرد و پشت درد، تب شدید و در برخی موارد خارش و جوش در قسمت‌های مختلف بدن است. 

تب دنگی عفونتی است که توسط ویروس دنگی ایجاد می‌شود.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار