یک پزشک و محقق طب اسلامی گفت: استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان دردهای معده و نفخ کارساز است.
به گزارش جماران به نقل از ایسنا، مریم نوابزاده گفت: برای درمان سوءهاضمه میتوان از جوشاندههای رازیانه استفاده کرد.
وی افزود: مصرف فلفل سیاه نیز با ترشح اسید معده به هضم غذا و رفع سوء هاضمه کمک میکند.
این
پزشک و محقق طب اسلامی اظهار کرد: استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان
دردهای معده و نفخ کارساز بوده و به طورکلی مصرف برخی ادویهها مانند زیره
سیاه، گلپر، میخک، هل و آویشن برای رفع نفخ و سوءهاضمه موثر است.
نوابزاده ادامه داد: خوردن بادرنجبویه به همراه نعناع برای درمان بیاشتهایی و رفع سوءهاضمه موثر است.
وی
با بیان اینکه مصرف زنجبیل، برگ بو و هل نیز برای درمان سوءهاضمه موثر
هستند، تصریح کرد: این مواد از سوزش معده و دردهای ناشی از عدم هضم غذا
جلوگیری میکنند.
پزشک
و محقق طب اسلامی، خاطرنشان کرد: خوردن هویج و نعناع و عرقهایی مانند
زیره و پونه نیز موثر است. همچنین مصرف دارچین ضد استرس بوده و به هضم غذا
کمک میکند.