تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹
کد خبر: ۱۰۹۴۸۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
پزشکیان مطرح کرد:
افزایش گردو‌غبار؛ زائیده ضعف در دیپلماسی محیط‌زیست
با وجود الزامات صیانت از محیط‌زیست مدیریت‌ها در این حوزه به صورت مقطعی یا حتی تخریبی بوده است
نایب رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار در مجلس با تاکید بر حفظ محیط‌زیست به عنوان یک اصل خدشه‌ناپذیر در توسعه، گفت: با وجود الزامات صیانت از محیط‌زیست مدیریت‌ها در این حوزه به صورت مقطعی یا حتی تخریبی بوده است.

مسعود پزشکیان با یادآوری سیاست های محیط زیستی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری، گفت: تاکیدات مقام معظم رهبری باید در راس برنامه های اجرایی سازمان های مربوط به محیط‌زیست قرار گیرد، محیط‌زیست به عنوان یکی از اصول اساسی رشد و توسعه پایدار کشور باید در نظر گرفته شود.

حفظ محیط‌زیست از اصول خدشه‌ناپذیر توسعه است

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بر هم زدن قوانین محیط زیست، زندگی امروز و فردای تمامی نسل‌ها را با مشکل مواجه خواهد کرد لذا حفظ آن از اصول خدشه ناپذیر توسعه به شمار می آید اما متاسفانه در سالهای گذشته به سادگی خاک، آب، جنگل و درخت را تخریب و نابود کرده ایم.

وی افزود: طرح‌ها و برنامه‌های سازمان‌های مرتبط با محیط زیست با آنچه آنها بدان عمل می‎کنند همخوانی ندارد حتی در تخریب های زیست محیطی ردپای تصمیمات سازمان های مربوطه روشن است، لذا تا زمانی که سیاستگذاران و مجریان حفاظت از محیط زیست به حفظ و صیانت از محیط‌زیست اعتقاد پیدا نکنند محیط‌زیست در امان نخواهد بود.
 
افزایش گردو‌غبار در کشور زائیده ضعف در دیپلماسی محیط‌زیست است

این نماینده مردم در مجلس نهم، یادآور شد: تقویت دیپلماسی محیط‌زیست یکی از سیاست‌های ابلاغی از سوی رهبری است، اما پیش از پرداختن به آن باید اقدامات حفاظت و صیانت از محیط زیست در داخل کشور نهادینه شود، در واقع هیچ شکی در توسعه دیپلماسی فضای سبز وجود ندارد چراکه امروزه بیشتر گرد و غبارها و آلودکی های محیط زیست زائیده ضعف در دیپلماسی محیط زیستی ما است.

مدیریت مدیران محیط‌زیستی مقطعی یا تخریبی است

وی با تاکید بر فرایندی که در اختیار مدیریت بر محیط زیست داخل است، افزود: مدیران ما قادر به مدیریت فرایند حفاظت و صیانت از محیط‌زیست داخل کشور هستند اما تا زمانی که مدیریت‌ها مقطعی یا حتی تخریبی باشد، مدیریت فرایند خارجی تنها می تواند یک توصیه باشد.

نایب رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی در ادامه انتقال آب از رود زاب به دریاچه ارومیه و نداشتن مجوز محیط‌زیست برای این اقدام را یادآوری کرد و گفت: تخریب دریاچه و نابودی آب و خاک آن آسیب های بسیاری به دنبال داشته لذا برای احیای دریاچه باید تدبیری ویژه و سریع اندیشید، مسئولان سازمان محیط‌زیست هم که این اقدام را بدون مجوز دانسته اند بنابراین بهتر است یک برنامه و استراتژی محیط زیستی ارائه کنند.
:
:
:
آخرین اخبار