تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲
کد خبر: ۱۳۴۴۸۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
گندم خوزستان مهمان سفره های اصفهان
این میزان گندم از استان های خوزستان ،گلستان و فارس ارتقای سطح کیفی آرد تولیدی به استان اصفهان وارد شد . به منظور اختلاط با گندم بومی استان و ارتقای آرد تولیدی اصفهان تاکنون 110 هزار تُن گندم از استان های یادشده از طریق حمل جاده ای و ریلی به سیلوهای استان اصفهان انتقال یافته است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان(منطقه 10 کشور) از واردات 110 هزار تُن گندم به این استان خبر داد.

 رضا نیک نداف اضافه کرد: این میزان گندم از استان های خوزستان ،گلستان و فارس به استان اصفهان وارد شد.

وی هدف از واردات گندم به اصفهان را ارتقای سطح کیفی آرد تولیدی این استان اعلام کرد و افزود: به منظور اختلاط با گندم بومی استان و ارتقای آرد تولیدی اصفهان تاکنون 110 هزار تُن گندم از استان های یادشده از طریق حمل جاده ای و ریلی به سیلوهای استان اصفهان انتقال یافته است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان، میزان گندم خریداری شده از کشاورزان استان در سالجاری را 266 هزار تُن گندم اعلام کرد و افزود: این میزان گندم خریداری شده نسبت به سال گذشته 40 درصد افزایش یافته است.


نیک نداف اظهار کرد: با احتساب گندم های وارد شده به استان اصفهان، برای 15 ماه آینده گندم مورد نیاز استان در سیلوها ذخیره سازی شده است و دغدغه ای بابت این کالای راهبردی در استان نداریم.

بر اساس اعلام شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان، در سال گذشته 194 هزار تُن گندم از گندمکاران این استان خریداری شد.
:
:
:
آخرین اخبار