تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۴
کد خبر: ۱۵۰۲۱۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تدوین سند همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه چمران اهواز
سند همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه توسط اعضای هیأت علمی درحال تدوین است و به زودی به اتمام می‌رسد
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اقدامات این دانشگاه برای افزایش همکاری‌ها با دانشگاه‌های خارجی، گفت: سند همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه توسط اعضای هیأت علمی درحال تدوین است و به زودی به اتمام می‌رسد.

دکتر ابراهیم حاجی‌دولو اظهار کرد: برای افزایش همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه کارهای مختلفی در حال انجام است که یکی از این برنامه‌ها تدوین سند همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه است که توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه درحال تدوین است و به زودی آماده می‌شود.

وی افزود: در این سند چشم‌انداز، مأموریت‌ها، اهداف و شاخص‌های همکاری‌های دانشگاه مشخص شده است. این سند به دانشگاه کمک می‌کند تا بر اساس یک زمان‌بندی، یک سند و برنامه مشخص به سمت اهداف خود پیش برود. یکی دیگر از مؤلفه‌های این برنامه تعیین میزان درآمدی است که از همکاری‌های بین‌المللی حاصل می‌شود.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهیدچمران اهواز گفت: در این سند تعداد دانشجویان دوره‌‌‌های تحصیلات تکمیلی و اعضای هیأت علمی که باید برای فرصت‌های تحقیقاتی به کشورهای خارجی اعزام شوند، تعداد پروژه‌های تحقیقاتی که باید در آن‌ها با دانشگاه‌های خارجی همکاری شود، برگزاری دوره‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری مشترک با دانشگاه‌های خارج از کشور و افزایش نسبت تعداد دانشجویان خارجی نیز مشخص شده است.

حاجی‌دولو تصریح کرد: با توجه به پتانسیل و ظرفیتی که در استان وجود دارد و همجواری با کشورهای عراق، سوریه و لبنان، باید ظرفیت‌های خود را در این زمینه گسترش دهیم. برگزاری دوره‌های مشترک ارشد و دکترا با دانشگاه‌های خارجی از برنامه‌هایی است که باید در این سند مشخص شوند.

وی افزود: یکی دیگر از برنامه‌هایی که باید دنبال کنیم، برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی و workshop توسط اساتید دانشگاه با دانشگاه‌های خارجی یا آمدن اساتید خارجی به دانشگاه شهید چمران و برگزاری این workshop آموزشی در دانشگاه نیز می‌تواند زمینه خوبی برای گسترش همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه باشد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهیدچمران اهواز تصریح کرد: اخیراً در ملاقاتی که یک هیأت از دانشگاه‌های آلمان با برخی از دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه شهید چمران داشته‌اند، دانشگاه گیسن (Gissen) و دانشگاه هانوور (Hannover) و دانشگاه فولدا (Fulda) برای همکاری‌های آموزشی و پژوهشی با دانشگاه‌های ایران ابراز آمادگی کرده‌اند.

حاجی‌دولو ادامه داد: بر این اساس قرار شد عناوین تحقیقاتی مورد نیاز این دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف مهندسی، پزشکی، دامپزشکی و ... به ما اعلام شوند و دانشگاه نیز این عناوین را به اعضای هیأت علمی اعلام کرده و اساتید علاقه‌مند در پروژه‌های اعلام شده با این دانشگاه‌ها همکاری کنند تا هسته اولیه همکاری پژوهشی میان دانشگاه‌ها شکل بگیرد. پس از آن دانشگاه‌های آلمانی از موسسه DAAD برای تامین هزینه‌ پژوهشی پروژه‌های خود درخواست هزینه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات تنها برای شروع همکاری هستند و برای ایجاد یک همکاری مناسب میان دانشگاه‌‌ و دانشگاه‌های آلمانی همکاری و مشارکت اعضای هیأت علمی در پروژه‌ها بسیار با اهمیت است.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار