تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۴
کد خبر: ۸۴۸۸۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون رییس جمهور:
راهیان نور، تاثیر مادی لازم را در استان مقصد نمی‌گذارد
معاون رییس‌ جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور درباره اردوهای راهیان نور و جایگاه آن در پلان گردشگری کشور توضیح داد.

مسعود سلطانی‌فر که برای بازدید از مناطق عملیاتی خوزستان به منطقه عملیاتی والفجر 8 در اروند کنار و یادمان شهیدان شلمچه رفته بود گفت: حرکت ارزشمند راهیان نور که با تلاش جمعی از دوستان سپاه و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار می‌شود ارزش‌های معنوی بسیار زیادی دارد. اما از نظر جنبه‌های مادی ممکن است انتقاداتی وجود داشته باشد که با گفت‌وگوهایی که انجام شده برای رفع آنها گام برداشته شده است.

راهیان نور، تاثیر مادی لازم را در استان مقصد نمی‌گذارد

سلطانی‌فر ادامه داد: مثلا ممکن است انتقاد شود که راهیان نور به عنوان بخشی از گردشگری دفاع مقدس تاثیر مادی لازم را در استان مقصد نمی‌گذارد، اشتغال ایجاد نمی‌کند و باعث توسعه بازار نمی‌شود. این‌ها مسایلی است که قابل حل است. مثلا هم‌اکنون در اردوهای راهیان نور ابلاغ رسمی شده است که مایحتاج خود را باید از استان خوزستان تامین کنند.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مناطق عملیاتی جنوب خاطرنشان کرد: در سال گذشته راهیان نور به عنوان میراث ناملموس ثبت ملی شد و در 14 منطقه و یادمان به ویژه شلمچه، طلایه و چذابه و نقاط مختلف هشت سال دفاع مقدس به عنوان مهمترین صحنه‌ها و مناطق عملیاتی ثبت ملی شدند.

معاون رییس‌ جمهور حضور خودجوش مردم در زیارتگاه و یادمان‌های عملیاتی دفاع مقدس را بی‌نظیر دانست و اظهار داشت: امسال نسبت به سال‌های گذشته حضور مردم به صورت خودجوش در یادمان‌های دفاع مقدس چشم‌گیر بوده و هزاران نفر با خودروهای شخصی در اماکن مقدس و یادمان‌های عملیاتی حضور می‌یابند.

سلطانی‌فر خبر داد: هم اینک با مجموعه ستاد راهیان نور برای ثبت بناها، نشان‌ها و یادمان‌های عملیاتی دفاع مقدس توافقنامه‌ای امضا شده و با توجه به اشتیاق و علاقه مردم به حضور در این مناطق امیدواریم در این رابطه از سوی دست‌اندرکاران تلاش‌های خوبی انجام شود.

او یادآوری کرد: گردشگری دفاع مقدس به لحاظ داشتن ارزش‌های معنوی در شناخت و معرفی به نسل جدید از واقعیت‌های دفاع مقدس به عنوان میراث ناملموس به هر شیوه و ابزاری باید آن را حفظ کرد.

سلطانی‌فر بیشترین آمار حضور زایران یادمان‌های دفاع مقدس را شلمچه عنوان کرد و افزود: حضور روزانه بین 200 تا 250 هزار نفر در یادمان شهدای شلمچه آمار بسیار درخور توجهی است.

او همچنین خبر داد: ضریح جدید این یادمان توسط هنرمندان صنایع دستی استان خوزستان در حال آماده‌سازی است و در طی مراسمی روی قبور مطهر هشت شهید گمنام یادمان شلمچه نصب خواهد شد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در ادامه سخنان خود از ایجاد امکانات، تجهیزات و تاسیسات گردشگری در نوار ساحلی جنوب به طول سه هزار کیلومتر از گواتر تا خوزستان ساحلی در سال 94 خبر داد و ابراز امیدواری کرد: در سال 95 مناطق گردشگری آبی در این مناطق گسترش یابد. امسال طرح بزرگی به نام هفت دهکده ساحلی در نوار جنوب از سیستان و بلچستان تا خوزستان با تدابیر استانداران و سرمایه‌گذاران به ویژه حاشیه کارون اجرا می‌شود.

او در حالی چنین گفت که پیش از این استانداری خوزستان اعتباری برابر با 130 میلیارد ریال به توسعه گردشگری آبی در استان خوزستان اختصاص داده است.

معاون رییس‌ جمهور همچنین ابراز امیدواری کرد: در طول 2 سال آینده شاهد اتفاقات خوبی در بخش توسعه امکانات گردشگری در کشور خواهیم بود و به سرعت از رکود بیرون خواهیم آمد.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار